De inschrijving is gesloten!

Deelnemen aan de reünie kan nu alleen nog door aan de deur contant €15 te betalen.

LET OP! Er is in de buurt van school geen mogelijkheid om te pinnen!

Vervoer naar Regenboogstraat 1, Zevenbergen.

De reünisten uit Zevenbergen worden dringend verzocht lopend of met de fiets naar de reünie te komen.

Fiets

Maak a.u.b. geen gebruik van het gedeelte van de Regenboogstraat welke voor auto's bedoeld is, maar maak gebruik van de fietspaden rondom de school! De fietsingang bevindt zich aan de zijde van het Suikerpad. 

Openbaar vervoer

Kies als bestemming halte 'Kristallaan' te Zevenbergen. Loop vanuit de halte in de rijrichting van de bus door naar de eerstvolgende kruising. Kwam je vanuit Klundert ga je linksaf, kwam je vanuit Breda of station Zevenbergen ga je rechtsaf de Lindonk in (bij voorkeur op het rechter voetpad) Na ongeveer 200 meter rechtsaf fiets/voetpad. Na ongeveer 60 meter linksaf voetpad naar de ingang van het schoolplein.

Taxi

In de Regenboogstraat reserveren we ruimte voor wegbrengen en ophalen.

Auto

Om het plaatselijke (bus)verkeer te ontlasten vragen we de reünisten De Lindonk vanuit de kant van De Meeren in te rijden en niet andersom. Om de overlast voor de wijk te beperken, gelieve niet in de wijk te parkeren, maar de aanwijzingen van verkeersregelaars op te volgen.

We gaan ervan uit dat je Zevenbergen nog kunt vinden. Komende vanaf de A17 of vanuit de richting Wagenberg, Prinsenbeek of Etten-Leur staat omleiding route C (deze is eigenlijk voor Bosselaar Zuid) aangegeven. Deze route brengt je naar Zevenbergen-West. Eenmaal in de bebouwde kom van Zevenbergen stoppen met route C volgen. Ga binnen de bebouwde kom bij de eerste rotonde linksaf, 3e afslag, Keizersweerd. Einde rechtsaf, De Meeren. 3e straat rechtsaf De Lindonk. Na fiets/voetgangers oversteek linksaf, Regenboogstraat. Indien in de Regenboogstraat geen parkeerplaats meer beschikbaar is verwijzen verkeersregelaars je naar een alternatieve parkeerplaats. Voor minder valide reünisten die dat aan ons hebben doorgegeven reserveren we dichtbij een parkeerplaats.

Aankomst in school.

In school kunt u onder de Regenboogtrap uw naambadge ophalen.
Hiervoor heeft u uw betaalnummer nodig, deze wordt/is de dag voor de reünie gemaild.
Vervolgens kunt u uw jas (op eigen risico) ophangen aan een van de haakjes van de klassen.

Eten/drinken, consumptiemunten.

Tijdens de reünie zullen we diverse malen rond gaan met hapjes. Er is een bar met koffie/thee, fris, bier en wijn. Iedereen krijgt bij het ophalen van de naambadge een aantal consumptiemunten. Heb je meer munten nodig, dan kunnen die bijgekocht worden. LET OP! Neem contant geld mee! Pinnen is in en rondom school NIET mogelijk! Heb je munten over? Dan kun je die bij de uitgang schenken aan een van de goede doelen binnen school.